дом Общество Добрата новина: Част от улиците в шуменския квартал „Дивдядово“ вече са...

Добрата новина: Част от улиците в шуменския квартал „Дивдядово“ вече са ремонтирани

0
ДЯЛ

Част от улиците в квартал „Дивдядово“ вече са ремонтирани. Няколко са изцяло асфалтирани, а на места са извършени само кърпежи. Това стана ясно на изнесен  брифинг, който се проведе в квартал „Дивдядово“.

На него присъстваха Анатоли Николов, Недко Салабашев и инж. Боян Тодоров. Пред  журналисти, зам.-кметът по строителството Боян Тодоров обясни за дейностите, които са извършени, а средствата, които са заделени за асфалтиране на улиците в града и кварталите са в размер на 720 хил.лв. Ремонтът е извършен от „Автомагистрали – Черно море“, а за тяхната работа представителите на Общината дадоха добра оценка.

инж. Боян Тодоров

Сумата инвестирана от Община Шумен за ремонтните дейности е на стойност 125 000 лева, а общия брой на улиците е 11. Ремонтирани са места, където пътната настилка е била в лошо състояние, а трафикът – засилен. Някои от вече отремонтираните участъци се асфалтират за първи път, откакто са били направени. Общинската администрация заедно с журналисти направи оглед на изцяло преасфалтираните улици, това са: „3-ти март, „Люлин“,“Огражден“, „Чапаев“, и „Лиза Чайкина“.

Главен специалист на „Дивдядово“ Силвия Кирилова

От своя страна главният специалист на „Дивдядово“ Силвия Кирилова заяви, че има още улици в квартала, които не са асфалтирани и се надява догодина ремонтите да продължат. Тя и жители на квартал „Дивдядово“ благодариха на Общината за свършената работа.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статия“Създатели на българската държава” оживява в интерактивна пощенска картичка
Следваща статияОтменят планираното за сряда безводие в Шумен

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here