дом Бизнес Днес празнуват металурзите от „Алкомет“

Днес празнуват металурзите от „Алкомет“

0
ДЯЛ

Днес своя професионален празник отбелязват работниците и служителите в „Алкомет“, един от най-големите производители на алуминий на Балканите. Компанията е най-големият работодател в Шуменска област, тук работят над 900 работници и служители. Всеки празник е съпътстван с успехи. За високи финансови резултати и висок кредитен рейтинг компанията три поредни години беше отличена с наградата „Тру лидерс“. Според икономическите анализи „Алкомет“ през годините успя да запази значителна част от пазарния дял на домакинско фолио на европейските пазари. При пресовото производство при елоксираните профили високият ръст от 40% е отдавна в историята. Реализацията на специални профили също бележи значителен ръст. Акцент в работата на компанията са социалните придобивки за работещите – те се хранят безплатно в стола, извън параметрите на колективния трудов договор всяка година получават суми за Великден и професионалния празник.
„Удовлетворението на нашите работници и служители е много важно за нас като ръководство“, споделя председателят на Борда на директорите Фикрет Индже.
Екипът на компанията поздравява всички колеги за празника на металурга с пожелание за здраве, благоденствие, лични и професионални успехи.
Снимка: „Алкомет“ АД
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияВирусната инфекция за сиромасите – хляб, сирене и… билетче за 3 лева
Следваща статияЛек земетръс от 2,2 по скалата на Рихтер люшна шуменци

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here