дом Пътища Днес и утре се ограничава движението на камиони към София на „Хемус“

Днес и утре се ограничава движението на камиони към София на „Хемус“

0
ДЯЛ
Снимка: АПИ

От 12 ч. днес до 14 ч. уре (понеделник) се спира преминаването на тежкотоварни автомобили над 12 тона между 47-ми и 30-ти километър на автомагистрала “Хемус”, в посока София. Ограничението е за улеснение на движението през тунел “Ечемишка”, където трафикът се осъществява двупосочно в тръбата за Варна, поради ремонт в тръбата за София. Това съобщиха от АПИ.
Тежкотоварните автомобили, които се движат към столицата по магистралата, ще бъдат отклонявани на 47-ия километър при пътен възел „Ботевград“ по път II-17, по път I-1 Ботевград – София и на пътен възел „Витинска река“, при 30-ти километър, ще се връщат на автомагистралата.
Необходимо е шофьорите да карат с повишено внимание, съобразена скорост и да спазват пътната сигнализация.
Всички граждани и транспортни фирми могат да получават информация за актуалната пътна обстановка от интернет страницата на АПИ – www.api.bg, както и по всяко време от денонощието на тел. 0700 130 20 в АПИ.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияНа 1 август честваме Великомъченици Макавеи и се гадае каква ще е годината
Следваща статияЦената на природния газ скача с 12%

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here