дом Общество Днес изтича срокът за участие в зимния конкурс за рисунка на Общината

Днес изтича срокът за участие в зимния конкурс за рисунка на Общината

0
ДЯЛ

Днес е крайният срок за участие в конкурса за детска рисунка на тема Коледа и Нова година. Рисунките се представят на адрес: 9700 Шумен, бул. „Славянски” 17, Община Шумен, Деловодство, стая 204, за конкурса „Коледа и Нова година”. Това съобщиха от пресцентърана кметството в града.
В творческата надпревара могат да участват пет и шестгодишни деца от детските градини и ученици от първи до осми клас от шуменските училища. Авторите трябва да посочат трите си имена, учебното заведение, в кой клас учат и телефон за контакт. Жури от шуменски художници ще оценява творбите на децата. До оценка се допускат само рисунки, а не предварително изработени готови картички.
Отличените рисунки с първа награда в трите възрастови групи ще бъдат отпечатани като коледни поздравителни картички от името на кмета на община Шумен. Авторите на отличените творби ще бъдат наградени на специална церемония на 20 декември, петък, от 11.00 часа във фоайето на втория етаж в сградата на общината. С изпратените детски творби ще бъде подредена изложба във фоайето на втория етаж в общинската администрация.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияПри съседите: Апаши задигнаха пари от възрастни хора в Търговищко
Следваща статияНародно читалище „Асен Златаров“ кани шуменци на новогодишен базар и коледен концерт

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here