дом Общество ДКЦ е номиниран за отличието „Заслужил лекар-медицински колектив на община Шумен“

ДКЦ е номиниран за отличието „Заслужил лекар-медицински колектив на община Шумен“

0
ДЯЛ

Екипът на Диагностично-консултативния център бе предложен за отличието „Заслужил лекар-медицински колектив на община Шумен“ за 2017 година. Днес на консултативен съвет в общината се прие дневният ред на октомврийската сесия, която се състои от 13 точки. Предложението е внесено от кмета на Шумен Любомир Христов. Призът се връчва за втори път. Той бе учреден с решение на Общинския съвет през септември миналата година.
Също така бе предложено и застрояването на 23 гаража в Шумен, както и ново разширение на Гробищния парк в местността „Струмбата“.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияБизнесмени от Украйна направиха поредното дарение за храм в Шумен
Следваща статияТежка катастрофа затвори околовръстното

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here