дом Общество Директорът на СИДП даде идея за табели, предупреждаващи за диви животни на...

Директорът на СИДП даде идея за табели, предупреждаващи за диви животни на пътя

0
ДЯЛ

Табели, предупреждаващи за места с концентрация на ПТП с диви животни могат да бъдат поставени на основните пътни артерии в областите Шумен и Търговище. Инициативата е на директорът на Североизточното държавно предприятие инж. Веселин Нинов. Писмата вече са изпратени до директорите на двете областни пътни управления и те са потвърдили, че са готови да разискват предложението.
Очаква се през следващия месец да бъде създадена и да започне работа междуведомствена комисия, в която ще участват специалисти от СИДП, РДГ-Шумен, КАТ-Пътна полиция, Областно пътно управление-Търговище, Областно пътно управление-Шумен и ловните сдружения, които се грижат за дивеча. Членовете на комисията ще трябва да решат къде да бъдат поставени новите табели.
„Надяваме се след поставяне на табелите шофьорите да бъдат по-внимателни и да не се стига до тежки пътни инциденти като този на магистрала „Хемус“ през пролетта“, коментира в подкрепа на идеята си инж. Нинов.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияДържавното обвинение в Шумен поиска доживотен затвор за Стефан, убил и разчленил жена си
Следваща статияНаши студенти участваха в IX Международна квалификационна школа във Варна

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here