дом Спорт Деца от 4 тима в футболна надпревара на турнир в Каспичан

Деца от 4 тима в футболна надпревара на турнир в Каспичан

0
ДЯЛ
Снимка: Салим Салих

Футболен турнир за деца на малки врати с участието на отбори от Шумен, Каспичан, Суворово и Смядово се проведе днес в Каспичан. Жребият определи за начало „Волов“ (Шумен) – „Смядово“ (Смядово), който завърши с победа на шуменци с 5:2 и „Локомотив“ (Каспичан) – „Лъвчетата“ (Суворово) 6:4. Победителите играха финал, а победените за трето и четвърто място. В малкия финал „Смядово“ надигра „Лъвчетата“ с 2:0. Финалната среща беше доста оспорвана, но децата от „Волов“ надделяха над домакините от „Локомотив“ и се поздравиха като победители, водени от треньора си Филип Крумов.

Снимка: Салим Салих

Футболният турнир се проведе с финансовата подкрепа на Община Каспичан. Преди старта на спортните прояви общинският кмет Милена Недева поздрави всички участници и им пожела успехи на футболния терен.

Снимка: Салим Салих

След финалния съдийски сигнал, секретарят на Община Каспичан Христина Йорданова връчи награди на победителите – купи и футболни топки.
Салим САЛИХ
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияОбявяват обществени поръчки за оборудване и паркинг на болницата във Върбица
Следваща статияПри съседите: Община Антоново обяви частично бедствено положение заради поройните дъждове

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here