дом Общество Деца от Шумен гостуваха на полицейския питомник

Деца от Шумен гостуваха на полицейския питомник

0
ДЯЛ

Лошото време не попречи на ученици от Шумен да се срещнат и запознаят със служебните кучета в полицейския питомник. Водачите на Дара и Айк Пламен Митев и Добромир Добрев разказаха на децата как ги обучават и тренират и при какви ситуации ги използват. Това съобщиха от Областната дирекция на МВР в града.
Полицейските служители обясниха на учениците, че всички служебни кучета са преминали успешно годишните си изпити. Домакин на изпитния семинар беше ОДМВР-Шумен. През четирите дни комисията е проверявала подготовката на служебните кучета на Шумен, Разград, Търговище и на жандармерията в Нови пазар. Кучетата на ОДМВР-Шумен са показали добри резултати по време на изпитите за послушание, откриване на следа, защита, претърсване на местност и задържане на лице.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статия27 проекта са разработени в Община Каспичан за последните 8 години
Следваща статияЦИК реши: Хората под карантина могат да гласуват с подвижна урна

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here