дом Култура Дефиле на костюми и музикално-танцови прояви в Нощта на изкуствата (снимки)

Дефиле на костюми и музикално-танцови прояви в Нощта на изкуствата (снимки)

0
ДЯЛ

Традиционна нощ на изкуствата, посветена на Деня на Европа, се проведе днес в СУ „Сава Доброплодни“.

Нощта на изкуствата започна с конкурс за най-атрактивни костюми, концерт от фолклорни и поп –песни на езици на европейските народи, танци на хореографските формации с ръководители Галя Колева и Виктория Русева.

„По традиция нашето училище отваря широко вратите си за всички, които обичат изкуствата и красотата на многообразието им. Изкуствата са тези, които ни свързват с целия свят. Благодаря ви, че сте съпричастни с нашата нощ“, даде началото на карнавала Албена Иванова, директор на училището.


Тази година нощта на изкуствата се проведе под мотото „Единство в културното многообразие на Европа“.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияНа 11 май, в 11.00 часа: Тържествена сесия за Деня на Шумен
Следваща статияНовина! Трети ЦСКА се появи… по улиците на Шумен! (снимки)