дом Здраве Детски неврохирург от световна класа консултира безплатно в София

Детски неврохирург от световна класа консултира безплатно в София

0
ДЯЛ

Доц. д-р Бурджу Гьокер, неврохирург от високотехнологичната Liv Hospital в Истанбул, ще гостува в България през април. Д-р Гьокер е специалист в областта на педиатричната неврохирургия, невроонкологична и минимално-инвазивна спинална хирургия, и ще бъде на разположение за безплатни консултации на български пациенти в София на 26 април. Тя пристига у нас по покана на Здравен информационен център „Медикъл Караджъ“, в рамките на инициативата им да предоставят достъп на българските пациенти до последните достижения в медицината, като си партнират с едни от най-добрите лечебни заведения и специалисти от цял свят.
Д-р Бурджу Гьокер има богат опит както в родината си, така и в реномирани клиники в Европа. Завършила е Медицинския факултет към Istanbul University през 2003 г., а през 2010 завършва и специализацията си по неврохирургия в същия университет. През това време успява да завърши и 4-годишна обучителна програма на Европейската асоциация на неврохирургичните дружества (EANS). След това работи в болници в страната си и в Германия, в екипа на проф. Себастиян Рутен, където трупа знания и опит в областта на минимално инвазивната гръбначна хирургия. Междувременно през 2011 г. печели награди от Истанбулската медицинска камара и от Международното дружество за минимално инвазивна спинална хирургия (ISMISS). От 2015 г. е част от екипа на Liv Hospital.
След като печели стипендия за обучение в чужбина от Турското дружество по неврохирургия, през 2015 г. д-р Буржу Гьокер преминава обучителен курс по педиатрична неврохирургия към Catholic University Medical School в Рим. Клиниката, в която работи, я номинира за fellowship-стипендията на Международното дружество за педиатрична неврохирургия (ISPN), която и печели. Към момента д-р Бурджу Гьокер разработва дисертация към същия университет.
Доц. Гьокер работи с пациенти в детска възраст за лечение на вродени аномалии на нервната система, хидроцефалия, тумори на мозъка и гръбначния мозък, дефекти на черепа, черепни и гръбначни травми, гръбначни изкривявания, хирургия при епилепсия и др.
Желаещите да се възползват от възможността за безплатна консултация с нея на 26 април в София трябва да се запишат предварително на тел. 0879 977 401 или 0895 770 869, както и да предоставят на място всички медицински документи, с които разполагат до момента.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияСелски кмет стана полицай, предстоят нови избори през месец май
Следваща статияКонцерт-спектакъл с Милица Гладнишка и Васил Петров на шуменска сцена