дом Общество Детските градини и яслите в Шумен отвориха врати

Детските градини и яслите в Шумен отвориха врати

0
ДЯЛ
Снимка: 24shumen.com

Детските градини и яслите в Шумен отвориха врати днес. В детска градина „Изворче“ посрещаха малчуганите след пълна дезинфекция на помещенията. На входа се измерваше температурата на всяко дете. Малчуганите влизаха в стаите след задължителна дезинфекция на ръцете. Това показа репортерска проверка на 24shumen.com.
От общо 126 възпитаници на детското заведение днес педагозите очакваха 100 деца. Всички останали родители са подали заявление, че на този етап не желаят децата им да посещават занятия.
„Започваме нормално деня. Всички се радваме, че отново може да посрещнем децата. Те също идват в градината със желание“, заявиха педагозите.
Всички родители, които не желаят децата им все още да посещават ясла или детска градина могат да подават заявления всеки месец от първо до пето число.
Нормално започна учебният процес в Начално училище „Илия Р. Блъсков”, в което се обучават деца от 1 до 4 клас. Водени от родителите си, учениците влизаха в сградата на учебното заведение без да се налага да чакат. Охраната помагаше на най-малките ученици, чиито раници са най-тежки. Класните стаи се изпълниха с деца, предстои да се уточни колко ученици не водят часове поради заболяване, карантина или защото родителите им не желаят.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияНаселени места и райони с прекъсване на електрозахранването
Следваща статияЗапочна разпределението на втората пратка с ваксини против COVID-19

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here