дом Общество Детска онлайн викторина организира Изпълнителната агенция по горите

Детска онлайн викторина организира Изпълнителната агенция по горите

0
ДЯЛ
Снимка: ДПП "Шуменско плато"

Нова онлайн викторина „Учим и знаем за българската гора“ стартира Изпълнителна агенция по горите. Инициативата е насочена към ученици от 3 до 6 клас в цялата страна и е посветена на Международния ден на горите и предстоящата Седмица на гората. Това съобщиха от Дирекция на природен парк „Шуменско плато“.
До 10 април на фейсбук страницата и официалната страница на Агенцията, ще бъдат публикувани интересни факти за гората и природата, за популярни и не толкова популярни растения и животни, обитаващи нашите гори. Децата могат да се запознаят с любопитните информации и на 11 април 2021г . онлайн ще могат да проверят своите знания чрез анкета, която ще бъде публикувана само на страницата на Изпълнителната агенция по горите. Награди ще получат първите 10 вярно попълнени анкети.
Информациите с фактите за гората са публикувани и на сайта на ПП „Шуменско плато“ в меню „Седмица на гората“, както и на фейсбук страницата на Парка.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статия7 674 са ваксинирани срещу COVID-19 в Шуменско, 1 655 – с втора доза
Следваща статияМинистърът на образованието Красимир Вълчев посети онлайн уроци в СУ „Сава Доброплодни”

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here