дом Наблюдател Депутатът Искрен Веселинов внася подписка в парламента за изграждане на кръгово движение...

Депутатът Искрен Веселинов внася подписка в парламента за изграждане на кръгово движение в „участъка на смъртта“ – входът на Дибич

0
ДЯЛ

Депутатът от „Обединени патриоти“ и зам.-председател на ВМРО Искрен Веселинов ще внесе в парламента подписка за изграждане на кръгово движение на разклона за село Дибич. Подписали се над 400 жители на селото, почти половината село. Инициативата е на местната структура на ВМРО.
„След последната катастрофа, при която загина и дете, се наложи да събираме подписи“, съобщи общинският председател Наталия Великова.
„През годините в този участък загинаха мои близки и приятели, не трябва повече смърт. Решихме да реагираме“, категорична бе тя. Срещнали се с хора от селото. И всеки дал идеи за варианти смъртните случаи и трагедии веднъж завинаги да бъдат избегнати, и да бъдат намалени катастрофите с жертви в „участъка на смъртта“. Решили да бъде изградено кръгово движение.
Депутатът Искрен Веселинов , който бе в Шумен за среща с местните структури на партията, се ангажира да внесе подписката в парламентарната комисия по местно самоуправление и благоустройство. Той е председател на тази комисия. Подписката ще бъде предадена и на председателя на Пътната агенция.
„Двамата с него ще потърсим решение“, каза Веселинов.
„Важното е да няма повече жертви и гарантирана пътна безопасност“, лаконичен бе депутатът. Той уточни, фаталният участък е второкласен републикански път и затова държавните институции трябва да вземат отговорно отношение по проблема.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияРоми скочиха срещу молитвения дом на „Свидетели на Йехова” в кв. „Бялата пръст”
Следваща статияТази нощ местим стрелките с един час назад

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here