дом Общество Ден на отворените врати в Дома за стари хора „Д-р Стефан Смядовски“

Ден на отворените врати в Дома за стари хора „Д-р Стефан Смядовски“

0
ДЯЛ

Домът за стари хора в Шумен организира на 28 февруари от 10.00 до 12.00 часа Ден на отворените врати по повод 145 години от рождението на д-р Стефан Смядовски, създател и патрон на Дома. Посетителите и гостите ще имат възможност да разгледат новата база и да се запознаят с условията и услугите, които се предлагат на възрастните хора.
В 10.00 часа Домът за стари хора ще отвори вратите си за всички, които желаят да разгледат отблизо новата сграда, да видят къде и как живеят потребителите, къде прекарват свободното си време, както и какви възможности и услуги им се предоставят.
В 10.30 часа започва тържеството по случай 145-годишнината от рождението на д-р Стефан Смядовски. По време на събитието присъстващите ще бъдат запознати с живота и делото на д-р Смядовски, ще бъде показан и филм за историята на Дома и предлаганите услуги на хората от третата възраст.
След това в 11.00 часа танцьори и певци от ансамбъла за народни песни и танци „Мадара“ ще гостуват в Дома и ще поздравят възрастните хора, персонала и гостите на социалното заведение. Програмата завършва в 11.30 часа, когато потребителите ще дарят присъстващите с ръчно изработени от тях мартеници.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияНаселени места и райони без електрозахранване
Следваща статияШумен приема финалния турнир за Купата на България по хандбал за жени

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here