дом Политика Деница Златева, зам.-председател на БСП : Има дисбаланс в развитието на Шумен...

Деница Златева, зам.-председател на БСП : Има дисбаланс в развитието на Шумен и селата

0
ДЯЛ

Между областния център Шумен и малките села на територията на Шуменска община има видим дисбаланс в развитието. Хората в малките населени места споделиха пред мен притеснението си, че последните три години няма никакви инвестиции в изграждането на тротоари и пътища. Но за сметка на това в Шумен, пред Съдебната палата, се ремонтира площад за половин милион лева. Това заяви Деница Златева, зам.-председател на Националния съвет на БСП с ресор „Международна дейност“.
Питаха ме дали не са второ качество хора, след като са избрали да живеят в села, каза Златева.
Тя призова кметовете да третират всички граждани като равноправни, без да има деление.
Жителите на Плиска били притеснени от липсата на държавна политика по отношение опазване на културно-историческото наследство и стимулиране на културния туризъм. Това се отнасяло, както за Първата българска столица Плиска, така и за Велики Преслав.
Златева посочи, че по линия на европейските фондове имало възможности за разработване на целенасочена политика за развитие на културния туризъм.
От Нови пазар били обезпокоени, че тяхната болница разполага само с едно отделение – неврологично. Попитали докога ще функционира тази болница, ще бъде ли закрита. А на тях ще им се налага да ходят до Варна, за да се лекуват.
Тази вечер Златева ще се срещне с жители на Шумен в едноименния гранд хотел „Шумен“.
Тя се надява инвестираните 13 милиона в изграждането на спортната зала „Арена Шумен“ да имат възвръщаемост, а спортът да се развива чрез активно използване на залата.
„Не само „Апартаментгейт“ ще даде по-високо доверие на БСП. Европейският вот ще бъде своеобразен вот на недоверие срещу правителството“, така Златева отговори на въпрос на 24shumen.com работи ли скандалът с луксозните апартаменти на властта в полза на основния опонент – БСП.
Тя бе категорична, бе партията не отива на избори разединена в очите на избирателите. Напротив, по консолидирана и силна.
Твърденията, че БСП е вождистка партия и ще напусне Партията на европейските социалисти били неоснователни.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияУченици ще мерят знания във викторина „Да запазим децата на пътя“
Следваща статияГрадушка удари „Мътница“, Царев брод и Златна нива

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here