дом Общество Денис Исметов с призово класиране на Национална олимпиада по информационни технологии

Денис Исметов с призово класиране на Национална олимпиада по информационни технологии

0
ДЯЛ
Снимка:ПГМЕТТ „Христо Ботев“-Шумен

Денис Исметов – възпитаник на ПГМЕТТ „Христо Ботев“ в Шумен завоюва второ място в категория „Интернет на нещата“ на Националната олимпиада по информационни технологии. Зрелостникът заслужи призовото класиране с проекта си „Energy Path“. В индивидуалното класиране, във възрастовата група 11-12 клас, Денис Исметов е с оценка Отличен 5.50.

Снимка: Денис Исметов

На 14 май Денис Исметов завърши средното си образование. Той е отличник на випуска.

Снимка: ПГМЕТТ „Христо Ботев“-Шумен

Достойно в Национална олимпиада по .нформационни технологии се представи и друг възпитаник на Механото в Шумен – Христомир Харизанов. Той постигна оценка Много добър 5.00 в индивидуалното класиране във възрастовата група 8-10 клас. В надпреварата Христомир се представи с проекта „Хотел“ в категорията „Софтуерни приложения“.
Домакин на Национална олимпиада по .нформационни технологии бе ПГМЕТТ „Христо Ботев“ в Шумен.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияДоброволци чистят Шуменското плато на 30 май
Следваща статияДържавният глава: Разбира се, че президентът носи отговорност за служебното правителство

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here