дом Общество Дезинфекцират автобусите в Шумен

Дезинфекцират автобусите в Шумен

0
ДЯЛ

Автобусите в Шумен се дезинфекцират. Мярката е предприета още в неделя. Това съобщи за 24shumen.com управителят на „Шумен – Пътнически автотранспорт“ Деян Банков.
Дезинфекцията се извършва след всеки курс. „Това важи както за колите на градския транспорт, така и за междуселищните автобуси“, обясни Банков и добави, че това се прави по препоръка на Министерството на здравеопазването с цел предпазване от разпространение на коронавируса.
„Добре е граждани, които не се чувстват добре, имат температура, хрема, кашлица по възможност да не пътуват. Ако все пак е неизбежно, да спазват всички предписания. Разчитаме на отговорността на хората“, каза още Банков и посочи, че основен проблем е липсата на ефикасни маски за предпазване на шофьорите.
„На пазара липсват ефективни маски за предпазване. Няма ги никъде. Това вече е неприятно“, коментира още Банков.
Снимка: Архивна
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статия75-годишен се опита да задигне безжични звънци и вестници от магазин в Шумен
Следваща статияОИК реши: Започва производство срещу кметовете на Мараш и Мадара

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here