дом Общество Дежурни групи в детска градина „Изворче“ от понеделник

Дежурни групи в детска градина „Изворче“ от понеделник

0
ДЯЛ

Община Шумен организира дежурни групи, включително и за деца на яслена възраст. Децата могат да посещават детска градина „Изворче“ в Шумен от 22 до 31 март – за времето, в което със заповед на здравния министър са преустановени посещенията в детските градини и ясли в цялата страна. Това съобщиха от пресцентъра на местната администрация.
Инициативата на общината е в помощ на лекари, медицински сестри и санитари, ангажирани с грижа за болните в COVID-отделенията на МБАЛ – Шумен и здравните заведения в общината.
Общинската администрация е изпратила необходимите указания за организацията на работа и за сформиране на съответните екипи до директора на детската градина.
Родителите, които желаят да се възползват от тази възможност, трябва да подадат заявление до директора на ДГ „Изворче“ Даниела Димитрова на имейл: zdg35@abv.bg или да го подадат на място в понеделник (22 март) при постъпване на детето в групата. В него се изписват трите имена на родителя и месторабота, имената на детето и от коя детска градина или ясла идва. В заявлението, написано в свободен текст, се декларира също, че детето не е в контакт със страдащи от остри заразни заболявания или болни от COVID-19.
Детска градина „Изворче“ се намира на ул. „Кирил и Методий“ №57 в Шумен. Допълнителна информация може да се получи на телефон 0887643910 – Даниела Димитрова, директор на детската градина.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияОнлайн уроци за гората
Следваща статияРегионалната библиотека затваря врати за читатели от 22-ри до 31-ви март

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here