дом Общество ДГС-Шумен благодари на доброволците, участвали в залесяването над „Дивдядово“

ДГС-Шумен благодари на доброволците, участвали в залесяването над „Дивдядово“

0
ДЯЛ
Снимка: ДГС-Шумен

Ръководството на Държавно горско стопанство „Шумен“ благодари на всички доброволци, които в събота се включиха в залесяването на изгорялата гора над квартал „Дивдядово“.
В благодарственото писмо се казва:
Благодарим на всички вас, които се включихте в акцията ни за залесяване на изгорялата гора над квартал „Дивдядово“! За пореден път искаме да изкажем своята признателност на пожарникарите, състезателите на велоклуб „Илчов баир“ и мотоклубовете, които гасиха заедно с нас пожара, а сега участваха и в създаването на новата гора. Благодарим и на спортните клубове от Шумен, на преподавателите от ШУ „Епископ Константин Преславски“, на членовете на Общинския младежки съвет, на хората от регионалния исторически музей, на клуб „Славяни“, на юристите от Варна, на скаутите, на младите семейства, които залесяваха заедно с децата си, на ловната дружина от квартал „Дивдядово“, на колегите от ПП „Шуменско плато“, застрахователна компания „Мусала“, на журналистите, които винаги са ни подкрепяли, на всички шуменци, които показаха, че обичат горите и ги е грижа за най-голямото богатство на града ни – Шуменското плато. Това, че близо 400 човека от цяла Североизточна България решиха през почивния си ден да работят, а не да почиват – означава много нас!
През следващите няколко години ще отглеждаме младата гора, ще окопаваме фиданките, за да израснат и всички ние след време да можем да кажем, че това е нашата гора.
Благодарим ви от сърце, приятели!

24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияСедем жертви на COVID-19 за седмица в Шуменско
Следваща статияПостепенно разхлабване на противоепидемичните мерки препоръча НОЩ на съвещание при премиера Борисов

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here