дом Криминале Две производства след полицейска спецакция в Ивански

Две производства след полицейска спецакция в Ивански

0
ДЯЛ

Специализирана полицейска операция за противодействие на битовата престъпност се проведе в шуменското село Ивански. Полицейски екипи следиха за недопускане на престъпления от общ характер в селото.
На изградените четири контролно-пропускателни пункта бяха проверени 64 моторни превозни средства и 95 местни жители и преминаващи през населеното място. Други 14, за които има данни, че са извършвали престъпления са били проверени в рамките на операцията, която се проведе под ръководството на окръжната прокуратура в Шумен. Образувани са две производства- бързо и досъдебно.

Дърва за огрев без редовно писмено позволително били открити и иззети от имот на 56-годишен местен жител. Проверката е извършена съвместно със служители на РДГ.
В следобедните часове в дома на 31-годишен мъж от Ивански криминалисти намерили около грам бяло прахообразно вещество- по негови данни „амфетамин“. Веществото е иззето и предстои да бъде лабораторно изследвано. Мъжът е задържан в РУ – Шумен, за престъпление по чл. 354 в ал. 3 от НК е образувано досъдебно производство. Констатирани са 12 нарушения.
Установени са 75 нарушения на скоростните режими. Служители на сектор „Икономическа полиция“ към областната дирекция са извършили съвместни проверки със служители на ОДБХ в два търговски обекта. Иззети са 57 килограма негодно месо за унищожаване. Съставени са 2 акта за установени административни нарушения.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияРибари ще помагат във възстановяването на манастир край Велики Преслав
Следваща статияЗапочва пръскане на овошките, пазете пчелите

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here