дом Криминале Двама тийнейджъри са с опасност за живота след тежкото ПТП край Дибич

Двама тийнейджъри са с опасност за живота след тежкото ПТП край Дибич

0
ДЯЛ

Водач на 18 години и неговият 16-годишен спътник са с опасност за живота след възникнал пътен инцидент тази сутрин.
Както вече 24shumene.com съобщи, сигнал за произшествието бил приет в 08.02 часа в дежурната част на ОДМВР- Шумен. Съобщено било, че в река на изхода на село Дибич в посока към село Илия Блъсково се е преобърнал лек автомобил. Към мястото на инцидента са насочени екипи на полиция, пожарна и спешна помощ. След пристигане било установено, че произшествието е станало след като водач на лек автомобил „Фолксваген Голф“ с шуменска регистрация загубил контрол над автомобил. След десен завой излязъл вляво от пътя и се преобърнал в реката. Спасителни екипи на пожарната са оказали съдействие да извадят затиснатия в автомобила 18-годишен водач. Спътникът му, 16-годишен шуменец бил извън колата.
Двамата са откарани за преглед в МБАЛ- Шумен. Водачът И.И. е в безсъзнание, с фрактури на лява ръка, ляво бедро и дясна подбедрица. 16-годишното момче е с тежка черепно-мозъчна травма, в безсъзнание. Медиците се борят за живота им. На място е извършен оглед.
Образувано е досъдебно производство. Водачът на автомобила е правоспособен.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияДуховници в Шумен призоваха за разумно поведение на пътя, почетоха паметта на загиналите
Следваща статияМВР: Заради блокадата на Белокопитово, автомобилите се пренасочват по алтернативни маршрути

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here