дом Криминале Двама тийнейджъри зад решетки, спипаха ги с 1 гр суха листа маса...

Двама тийнейджъри зад решетки, спипаха ги с 1 гр суха листа маса и две угарки от саморъчно свити цигари

0
ДЯЛ

Досъдебно производство за притежание на наркотични вещества е започнато срещу двама 18-годишни шуменци. Около 22.40 часа по време на извършена проверка на ул.“Васил Друмев“ в града в Р.П. и Д.П. са намерени плик с около един грам суха листа тревна маса и две угарки от саморъчно направени цигари. Веществото предстои да бъде лабораторно изследвано.
Двамата са задържани за срок до 24 часа в полицейското управление в Шумен. За престъпление по чл. 354 А ал. 3 от НК е започнато досъдебно производство.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияПенсионер духна в дрегера с 1,46 промила, изтрезнява в ареста
Следваща статияПърва копка по проект „Благоустрояване и рехабилитация на части от техническата инфраструктура“

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here