дом Криминале Двама скандалджии са в ареста, единият ударил полицай и хукнал да бяга

Двама скандалджии са в ареста, единият ударил полицай и хукнал да бяга

0
ДЯЛ

Двама шуменци – К.К. на 25 години и Д.Р. на 20 години са задържани заради агресия срещу полицаи и нарушаване на обществения ред. Това съобщиха от Областната дирекция на МВР в града.
Малко преди 22.00 часа в полицията е получен сигнал, че в двора на училище в кв. „Тракия“ се чуват силни викове от две момчета и момиче. Изпратен бил полицейски екип. След пристигане на място и при опит да бъде установена самоличността на присъстващите, единият проявил агресия спрямо полицейски служител, минал зад него и му нанесъл удар в областта на гърба. Намесили се граждани, които били в двора на училището и помогнали да се осуети бягството на извършителя. На място пристигнал втори полицейски екип.
К.К и Д.Р. са задържани за срок до 24 часа в полицейското управление в Шумен.
По случая е образувано досъдебно производство.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияАпаш задигна пари и дебитни карти от мъжка чанта, прибра в джоба си 1 690 лева
Следваща статияГлоби до 1 000 лева, ако сте шумни от 14.00 до 16.00 ч. и от 23.00 до 08.00 ч.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here