дом Криминале Двама пияни зад волана, единият прекара 24 часа „на топло“

Двама пияни зад волана, единият прекара 24 часа „на топло“

0
ДЯЛ

32-годишният шуменец В.Д. е установен да шофира пиян. Той бил спрян за проверка на 25 юни около 23:24 часа на ул.“Университетска“ в Шумен.
Тестван е с дрегер, който отчел 1,24 промила алкохол в издишания въздух.
Отказал е да даде кръвна проба за анализ. Задържан е за срок до 24 часа в полицейското управление в Шумен.
За престъпление по чл. 343 Б от НК е започнато бързо производство.

В село Загориче бил спрян водач на лек автомобил Пежо „106“ с шуменска регистрация. Установено е от полицаите, че зад волана на автомобила е неправоспособният 36-годишен местен жител М.К. Тестван е с дрегер за алкохол. Той отчел 2, 40 промила в издишания въздух. За престъпление по чл. 343 Б ал. 1 от НК е започнато бързо производство.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияОбразуваха досъдебни производства на трима шофьори, подкарали нерегистрирани МПС-та
Следваща статия9 души са загинали при ПТП-та от началото на годината, все повече шофьори не спазват правилата на пътя

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here