дом Здраве Двама мъже изгубиха битката с COVID-19 в Шуменско

Двама мъже изгубиха битката с COVID-19 в Шуменско

0
ДЯЛ
Колаж: 24shumen.com

Двама мъже изгубиха битката с COVID-19. Въпреки усилията на лекарите в областната болница двамата пациенти, на 49 и 73 години, са издъхнали вчера. Това съобщиха от лечебното заведение в града.
110 пациенти са настанени в COVID секторите на Многопрофилната болница в Шумен към 11.30 часа. От тях 89 са с потвърден положителен PCR тест. Останалите 21 души очакват резултат.
В ОАИЛ има четирима пациенти. Трима са интубираните.
Днес са приети петима. Изписан е един излекуван. 13 са изписаните вчера, а приетите осем.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статия140 нарушения по пътищата в областта при операция ROADPOL
Следваща статияЗабраниха движението на мотори, коли и АТВ-та на Платото

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here