дом Криминале Двама загинали и трима ранени при адското меле на камион и две...

Двама загинали и трима ранени при адското меле на камион и две коли (снимки)

0
ДЯЛ

Мъж и жена загинаха, други трима са ранени при адско меле на камион с два леки автомобила на пътя между селата Градище и Черенча. Това съобщиха от Областната дирекция на МВР в Шумен.
Екип на пожарната е оказал съдействие при изваждане на пострадалите.

Тримата ранени са откарани за преглед в МБАЛ-Шумен. Няма опасност за живота им.
Сигналът за катастрофата е подаден около 12.55 часа. На мястото незабавно са изпратени екип на полицията, пожарната и бърза помощ.

Лек автомобил „Пежо 307“ с шуменска регистрация се движел в посока Търговище-Шумен. На около 2.5 километра преди разклона за Градище челно се удрят леката кола и камион „Рено“ със софийска регистрация.

В следствие на удара е засегнат и лек автомобил с великотърновска регистрация.
При мелето на място загиват шофьорът и спътницата му от „Пежо“-то. Пътниците от великотърновската кола и шофьорът на камиона са с наранявания.
Водачът на влекача, 66-годишен мъж от врачанското село Кунино, е с фрактура на десния крак. 63-годишният водач на „Хюндай Лантра”, с великотърновска регистрация е с фрактура на лявата ръка, а 60-годишната му съпругата – с фрактури на дясната ключица и лявата ръка.
На мястото на трагичния инцидент са следователи и прокурор, които изясняват причините за катастрофата.
В момента пътния участък е непроходим. Движението се отбива към пътен възел „Белокопитово“ – път І-2 – път ІІ-51 Лозница – път ІІ-49 Търговище и обратно. Създадена е и организация на територията на област Търговище – пътуващите в посока Шумен биват отклонявани на разклона Буховци.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияСвикват Областния кризисен щаб
Следваща статияРемонт на улици и канализация поискаха граждани от кмета на Шумен в приемния му ден

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here