дом Общество Даниела Челебиева: Промените в Закона за пчеларството са добри

Даниела Челебиева: Промените в Закона за пчеларството са добри

0
ДЯЛ
24Shumen.com

Предвидените промени в Закона за пчеларството са в правилна посока, заяви за 24shumen.com Даниела Челебиева – председател на Областната и Общинската организация на Съюза на българските пчелари в Шумен. Промените предвиждат собствениците да регистрират пчелните си семейства само в Българската агенция по безопасност на храните, а не както досега и в кметствата. Според Челебиева, винаги намаляването на бюрокрацията е за добро, но не скри, че сред пчеларите има различни мнения относно предлаганата промяна.
До 31 януари следващата година ще бъдат получени допълнителни инструкции как ще става регистрацията на пчелните семейства, защото в момента нещата не са съвсем ясни, отбеляза още Даниела Челебиева. Предстоят и разговори, на които да се уточнят мерки за предпазване на пчелните семейства от отравяне с препарати за растителна защита.
24Shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияРайони от Шумен без вода
Следваща статияПотвърдиха решението от октомври за увеличение на заплатите на селските кметове

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here