дом Спорт Дамите от „Олимпия“ ще ритат на Международен футболен турнир в Гърция

Дамите от „Олимпия“ ще ритат на Международен футболен турнир в Гърция

0
ДЯЛ

Женският футболен отбор на „Олимпия“ (Шумен) ще участва в Международния турнир по футбол за жени „Episkyros Cup 2018“, който ще се проведе в град Волос в Гърция от 19 до 22 юни 2018.
Турнирът е ежегодна футболна проява и се организира под егидата на Община Волос, Асоциацията на футболните клубове на регион Тесалия и Областния съвет на гръцката футболна федерация.
Волос е пристанищен град в регион Тесалия, в централна Гърция и е административен център на област Магнесия. Намира се на разстояние 300 км. северно от Атина и 200 км. южно от Солун, с които е свързан чрез Европейската магистрала E79. Волос е популярна дестинация за туризъм и отдих, бизнес срещи и конференции с луксозни хотели, ресторанти, търговски центрове, хубави плажове и места за отдих.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияДесетки етноси заявиха участие за Етнофолклорен събор „Черга“
Следваща статияВиждали ли сте този мъж?