дом Политика Групата на ГЕРБ с позиция за боя в Общински съвет-Шумен

Групата на ГЕРБ с позиция за боя в Общински съвет-Шумен

0
ДЯЛ

Групата общински съветници от ГЕРБ излязоха с позиция по повод днешното напрежение, възникнало в сесийна зала между Добромир Драев и Красимир Костов.
В Декларацията се казва:
Днес, 29 юли, четвъртък, по време на заседание на Общинския съвет в Шумен станахме свидетели на безпрецедентно и недопустимо поведение от страна на общинския съветник Добромир Драев, който посегна и удари колегата си Красимир Костов. До този грозен момент се стигна, след като Добромир Драев не можа да отговори на въпросите, зададени му от Красимир Костов във връзка с изразходването на средства за нуждите на скаутския клуб „Мадарски конник“. Физическата агресия не може да бъде средство за избягване на отговорите, които г-н Драев дължи на съветниците и на гражданите.
Ние, общинските съветници от ПП ГЕРБ Шумен, изразяваме своето възмущение от действията и изблиците на насилие от страна на Добромир Драев. Смятаме, че те са несъвместими, както с нормалното човешко поведение, така и с професионалните ни задължения като общински съветници.

24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияОбщина Шумен ще може да тегли заем до 20 милиона лева
Следваща статияБоксьорката от Добрич Стойка Кръстева на четвъртфинал в Токио

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here