дом Политика Грозни сцени на Общинската конференция на БСП, наложило се намеса на полицията

Грозни сцени на Общинската конференция на БСП, наложило се намеса на полицията

0
ДЯЛ

„Общинската конференция на БСП Шумен е напълно легитимна, въпреки опитите да бъде провалена. С мнозинство бяха взети решения за редуциране на състава на Изпълнителното бюро. Уведомено е националното ръководство на партията“, съобщи за 24shumen.com депутатът Иван Иванов.
Той описа грозни сцени на форума в читалище „Добри Войников“ през уикенда – почти се е стигнало до физически сблъсък между делегати, имало е даже „опит за малтретиране“ на делегат. Човек от „хората за промяна в БСП“ искал да повреди ел.инсталацията, за да саботира работата на конференцията. Имало унищожено имущество.
Наложило се ръководството на читалището да вика полиция. „Дали са го арестували не зная, защото бях в залата“, уточни депутатът.
Според народния представител всички били възмутени от такъв негативен развой на събитията.
Иванов отрече твърдения на опозицията, че предстои провеждане на нова общинска конференция.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияПредложения за промени в Областната здравна карта ще обсъждат днес
Следваща статияЧитателите алармират: Тарикатски рекламен знак „цъфна“ на шуменско кръстовище

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here