дом Общество Градските автобуси се движат по разписание, два маршрута са временно преустановени

Градските автобуси се движат по разписание, два маршрута са временно преустановени

0
ДЯЛ

Пътническите автобуси в Шумен се движат по разписание, но не са изключени и известни закъснения заради усложнената обстановка, съобщиха от „Пътнически автотранспорт – Шумен” . Към 11.00 часа по линия №4 автобусите няма да се качват до кв. „Еверест“, а ще очакват пътниците до обръщача в кв. „Бялата пръст“. От превозваческата фирма съобщиха още, че имат служител, които постоянно следи обстановката и след като е възможно, линия №4 ще се качва и до спирките в квартала.
Линия № 9А ще бъде обслужвана само до спирката на бившия Химически техникум. Автобусът няма да слиза до спирката на „Бай Данчо“. С 40 минути закъснение се движи линия от Варна, съобщиха от автогарата в Шумен. Тази сутрин не е отпътувал автобусът за Пловдив. Засега се изпълняват разписанията в посока Смядово, Велики Преслав и Нови пазар. Обстановката в областта и Североизточна България е динамична. Гражданите могат да получават актуална информация по всяко време на телефон 054/830 890.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияОткриха мъртъв издирвания Светлозар Стефанов
Следваща статияПоетапно обявяват дървена ваканция в Шуменска област

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here