дом Общество Горски служители конфискуваха каруца с незаконна дървесина

Горски служители конфискуваха каруца с незаконна дървесина

0
ДЯЛ

Каруца, натоварена с незаконно добита дървесина, е задържана на територията на ДЛС „Паламара” при проверки на мобилните контролни екипи към Североизточно държавно предприятие. С три високопроходими автомобила е извършен обход на горите в землищата на селата Дойранци, Тодор Икономово, Вълнари, Пет могили, Векилски и Долина. Освен служители на ДЛС „Паламара”, в акцията срещу незаконната сеч участват и техни колеги от стопанствата в Тервел и Суворово.
За транспортиране на незаконно добита дървесина са съставени два акта и един констативен протокол. Мобилните контролни екипи са конфискували каруцата на нарушителите и натоварените в нея 1 куб. м дърва за огрев от цер.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияЛюбомир Христов и посланикът на Унгария откриха обновената къща музей „Лайош Кошут“
Следваща статияНаселението ни се топи и застарява, расте средната продължителност на живот

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here