дом Общество Горски педагози гостуваха на „бонбончетата“ от ДГ „Смехорани“

Горски педагози гостуваха на „бонбончетата“ от ДГ „Смехорани“

0
ДЯЛ

Зеленото училище организирано от горските педагози на СИДП и ПП „Шуменско плато“ продължава заниманията с малчугани. Днес педагозите гостуваха на деца от група „Бонбон“ на ДГ „Смехорани“.
Чрез забавни игри беше представена беше професията на лесовъда. Малките ученици разбраха кой се грижи за гората, с какво се хранят животните, къде катеричките крият храната си през зимата и кой обича да посещава техните хралупи, докато спят зимен сън. Децата си припомниха урока за кръговрата на водата и научиха как се появява всяка нова гора.
Горските педагози от Шумен са подготвили и нов урок за иглолистните и широколистни дървета, тяхното значение за чистотата на въздуха и пречистването на подпочвените води. В края на заниманието децата ще изработят сами своя коледна картичка свързана с наученото. Урокът е подходящ за предстоящите празници и при заявка може да бъде направен в класната стая. Предварително записване може да се направи на телефон: 0885/300-115.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияДве гайди и сборници с ноти получиха ученици от СУ „Сава Доброплодни“
Следваща статияОбновяват пътната мрежа в община Никола Козлево

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here