дом Прогноза за времето Горещо начало на седмицата

Горещо начало на седмицата

0
ДЯЛ
Снимка: Pixabay.com

Новата работна седмица започва със слънчево, а след обяд и горещо време. Дневните температури отново ще тръгнат леко нагоре, максималните ще са между 33 и 38 градуса. В 17 области в Западна и Централна България за днес е обявен жълт код за опасни жеги.
В Шуменска област също ще бъде слънчево и горещо, живакът ще се покачи до 33 градуса.
Над Черноморието ще е слънчево и идеално за плажуване. Вятърът ще е слаб до умерен вятър от изток-югоизток. Максималните температури ще са 27-30 градуса, а на морската вода e 26-27.

24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияПлажът, част 3: Никой не го е еня за вирус и партии! След работа, работа …
Следваща статия272 новозаразени с COVID-19, в Шумен – 4

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here