дом Общество Голямото чистене в Шумен започна

Голямото чистене в Шумен започна

0
ДЯЛ

Голямото чистене в Шумен започна днес точно в 9 часа. То е част от кампанията да „Изчистим България заедно“. Ученици, пенсионери, организации, фирми и учреждения участват в инициативата.
Община Шумен е организирала три пункта за раздаване на безплатни чували и ръкавици. Те се намират на Младежкия дом, паркинга до Летен информационен център на ПП „Шуменско плато“ и паркинга на комплекс „Стъклото“. Материали ще се раздават до 11.30 часа.
Още в първите минути на кампанията от пункта при Младежкия дом бяха раздадени чували и ръкавици на над 70 души.
Местата определени за почистване са:
1. Горско училище зад Летния информационен център на ПП „Шуменско плато“;
2. Инвалидна пътека;
3. Заслон „Детелина“ и чешмата в близост;
4. Заслон „Теменуга“;
5. Пещера „Русалка“ и чешмата в близост;
6. Източен старт на парапланеристите;
7. Района на чешмата по панорамния път към Паметник „Създатели на българската държава“;
8. Замърсени терени край „Стария град“;
9. Района около Гроба на курсистите;
10. Стълбите към Паметник „Създатели на българската държава“.
Гражданите могат да се включат в инициативата като почистят околоблоковите и междублоковите пространства, където живеят. Пълните чували трябва да се оставят до контейнерите за смет или в близост до пътя. Събраните отпадъци ще бъдат извозени от общинските предприятия и от фирмите, които отговарят за почистването на града. Определените пунктове за изнасяне на чувалите с отпадъци са:
1.Контейнери до Информационен център;
2.Контейнери до Гроба на курсистите;
3.Контейнери до паркинг „Стария град“.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияНаселени места и райони с прекъсвания на тока
Следваща статияДоц. Стефан Минков е номинацията на ВМРО за кмет на Шумен

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here