дом Политика ГЕРБ-Шумен ще се борят за три места в парламента

ГЕРБ-Шумен ще се борят за три места в парламента

0
ДЯЛ

ПП ГЕРБ ще се борят за три депутатски места в 30-ти многомандатен избирателен район-Шумен (МИР-Шумен) на вота за парламент на 4 април. Това заяви за 24shumen.com областният координатор на партията Любомир Христов, след като от местната структура внесоха документи за регистрация в Районната избирателна комисия.
„Явяваме се с пълна листа. Подбрали сме млади лица и доказани професионалисти. Разчитаме и на утвърдени в партията имена“, заяви още Любомир Христов.
Ето и пълната листа на ПП ГЕРБ в 30-ти МИР-Шумен:

1. Красимир Вълчев
2. Илтер Бейзатов
3. Димо Георгиев
4. Николай Стефанов
5. Юлия Добрева
6. Румен Генов
7. Детелина Куртева
8. Димитър Александров
9. Роска Петрова
10. Ахмед Еминов
11. Добри Стоянов
12. Мариан Ангелов

24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статия200 компостера раздава Община Нови пазар
Следваща статияБСП със стремеж да са първа политическа сила на изборите в Шуменско

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here