дом Политика ГЕРБ оттегля кандидатурата на Красимир Ципов за председател на ЦИК

ГЕРБ оттегля кандидатурата на Красимир Ципов за председател на ЦИК

0
ДЯЛ

ГЕРБ оттегля кандидатурата на Красимир Ципов за председател на ЦИК. Това обяви на брифинг премиерът в оставка и лидер на ГЕРБ Бойко Борисов. Той допълни, че е видял вчера как се споглеждат партиите на консултациите при президента Румен Радев. „Това е капан, мълчалив сговор. Капанът е, че ще натоварят Ципов да подписва договори за обществени поръчки. И утре, като ги атакуваме, ще трябва да атакуваме Ципов.“, заяви Борисов.
Красимир Ципов пък каза: „След като разсъждавах в късния следобед на вчерашния ден, си позволих да помоля премиера да свикаме заседание тази сутрин, за да анализираме така създалата се ситуация. Вчера станахме за пореден път свидетели на това, че всички други партии решиха да избягат от отговорност. Единствено ние предложихме кандидатура за председател на ЦИК, защото сме доказали, че се отнасяме изключително отговорно. Отиваме на предсрочни парламентарни избори.
Сметнах, че е необходимо да представя моята позиция пред управителния орган на партията. Не се страхувам да председателствам колективния орган ЦИК“.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияПрезидентът Румен Радев: Всички наши победи са рожба на единението
Следваща статияВодата от язовир „Тича“ вече е годна за питейно – битови нужди

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here