дом Политика ГЕРБ внасят проекта за нова Конституция, нужните подписи са събрани

ГЕРБ внасят проекта за нова Конституция, нужните подписи са събрани

0
ДЯЛ

ГЕРБ внася проекта за нова Конституция с нужните подписи. Това обяви председателят на ПГ на ГЕРБ д-р Даниела Дариткова по време на брифинг в Народното събрание.
Тя заяви още, че проектът за нова Конституция е подкрепен от коалиционните партньори на ГЕРБ в лицето на НФСБ и ВМРО, част от ПГ на „Воля – българските родолюбци“ и независими народни представители.
„Смятам, че дебатът, който предстои ще бъде ползотворен и в интерес на българските граждани. Това, което променихме в последните редакции, е, че пренаредихме точките и членовете. Като основните права отново са в първоначалната част на новата Конституцията. Така както искаха ВМРО. Записахме изрично текста от закона за герба, за да бъде много точно и детайлно описан българският герб, както и ред други промени. Благодарна съм на колегите, които подкрепиха нашия проект – НФСБ, ВМРО, част от „Воля“ и независимите депутати“, каза Дариткова.
Снимка: ПП ГЕРБ
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияШумен ще отбележи тържествено Деня на Съединението
Следваща статияНощ на бомбички и неизвестност в столицата! Прoтecтът иска Брюксел да свали Борисов

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here