дом Общество Георги Христов с биографичен концерт в Шумен

Георги Христов с биографичен концерт в Шумен

0
ДЯЛ

Георги Христов ще зарадва публиката си с биографичен концерт-спектакъл „МОЯТ ПЪТ…” на 18 юни от 20:00 ч. на сцената на ДКТ „Васил Друмев“
За първи път в своята кариера популярният певец ще разкрие много от интересните случки и преживявания около създаването на най-големите си хитове през годините, които ще бъдат представени в биографичния концерт. Феновете му ще чуят емблематичните хитове „Черно и бяло”, „Нямам нужда от много приятели”, „Синева”, „Майчице”, „Не съжалявайте”, „Повтаряй ми, че ме обичаш” и много други.
Георги Христов ще излезе на сцената заедно със своя бенд под пищно осветление и ефекти, за да превърне концерта във феерия от емоции.
Турнето „МОЯТ ПЪТ…” е голямото емоционално завръщане на певеца на голямата сцена.
Билетите с цена 20, 25 и 30 лв. търсете на касите на театъра, Младежки дом или в мрежата на eventim.bg.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статия„Олимпийски надежди“: Шуменски спортисти с призови места
Следваща статияМюсюлманите отбелязват деня Арифе