дом Други Гасиха пожари в блок и общежитие в Шумен

Гасиха пожари в блок и общежитие в Шумен

0
ДЯЛ
Снимка: 24shumen.com

Сигнал за пожар в табло на ул. „Стара планина” в Шумен е приет вчера преди обед, съобщиха от ОД на МВР. Установено е, че пламъците са тръгнали след късо съединение. Таблото е унищожено.
В 20.12 часа е получен сигнал за пожар в стая на втория етаж в общежитие на ул. „Шуменска комуна” в града. В стаята нямало никого, а е констатирано, че огънят е причинен от незагасена цигара. Изгасен е с 500 литра вода. Унищожено е домашно имущество, сградата е спасена от опожаряване.
Гасени са три пожара в сухи треви – в долен стопански двор в село Новосел, в местността „Станата” край Нови пазар и в стопанския двор на село Кълново. Не са допуснати материални загуби.
Екипи са реагирали и на два сигнала за паднали дървета след силния вятър вчера – на влизане в Никола Козлево от Нови пазар и на пътното платно край старините на Велики Преслав.
В 12.45 ч. е потърсено съдействие за обезопасяване на ламарина, надвиснала от покрив на жилищна кооперация на бул. „Велики Преслав” в Шумен. Мястото е обезопасено.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияНагради, музикално-артистична програма и спектакъл за 24 май в Шумен
Следваща статияШофьор без книжка кара кола с чужди номера

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here