дом Спорт В Шумен се провежда Държавното първенство по масов спорт „Гимнастрада”

В Шумен се провежда Държавното първенство по масов спорт „Гимнастрада”

0
ДЯЛ

За трета година Шумен приема Държавното първенство по масов спорт „Гимнастрада”. В надпреварата участват 750 гимнастички от 25 спортни клуба от страната.
Състезанието се провежда в зала „Арена Шумен”. То започна в 9.00 ч. с изпълненията на най-малките гимнастички до 7 години. От 11.45 ч. е официалното откриване на Държавното първенство по масов спорт. Програмата продължава от 13.00 ч. с изяви на три възрастови групи. Награждаването и закриването на надпреварата ще започнат в 18.00 ч.
„Гимнастрада”-та се провежда при спазване на всички противоепидемични мерки. Публиката заема да 50% от капацитета на залата, като зрителите се настаняват през място.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияИмунизираните с „Модерна“ трябва да изтеглят нова версия на сертификатите си
Следваща статияИзтича срокът за отстраняване на непълноти и грешки в избирателните списъци

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here