дом Спорт В условия на пандемия: Тренировки по карате на улицата

В условия на пандемия: Тренировки по карате на улицата

0
ДЯЛ
Снимка: Даниел Димитров

Шуменските каратисти продължават да тренират на открито. Заниманията ще се провеждат на игрищата пред блок №56 в квартал „Боян Българанов“. Това оповести сенсей Даниел Димитров в социалната мрежа.
Първата тренировка е днес.
Начинаещите състезатели ще тренират понеделник, сряда и петък от 18.00 часа под ръководството на семпай Явор Александров.
Тренировките за напредналите каратисти са всеки ден от 19.00 часа.
В събота и неделя заниманията са на същото място, но от 14.00 часа.
Припомняме, че поради усложнената обстановка с COVID-19 в Шуменско колективните спортове на закрито са забранени от вчера с решение на Областния кризисен щаб.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияОбщина Шумен без просрочени и неразплатени задължения към края на деветмесечието
Следваща статияМестната администрация обяви обществени поръчки за доставчик на интернет и на канцеларски материали

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here