дом Общество В Смядово: Три дни повече отпуск за тези, които не пушат в...

В Смядово: Три дни повече отпуск за тези, които не пушат в работно време!

3
ДЯЛ
Снимка: Община Смядово

Кметът на Община Смядово Иванка Петрова реши да накара повече от служителите в Общинската администрация да откажат тютюнопушенето по нетрадиционен начин. Кметицата възнаграждава с три дни повече отпуск тези, които не пушат в работно време. По думите й по този начин работното време ще бъде оползотворено по предназначение. Пред репортер на 24shumen.com, Петрова се похвали, че вече има колеги които са заявили, че могат да се въздържат от пушене на работното място.
„Този, който подпише декларация, че няма да пуши в работно време, ще бъде наблюдаван, а ако видя, че не спазва споразумението ще му взема 6 дни от отпуската – ще намеря начин!“, категорична бе кметицата относно нетрадиционната битка, която води срещу вредния навик.
Петрова допълни, че засега мярката се приема доста добре и не смята, че пушачите не трябва да се чувстват дискриминирани, тъй като тези, които искат да ползват допълнителните три дни и подпишат декларации го правят по само и единствено по желание.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияТърсят жени до 40 години за бране на ягоди в Испания, надницата е 40 евро
Следваща статияВетеринарни лекари към ловците: Месото от отстреляно животно трябва да се изследва

3 КОМЕНТАРИ

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here