дом Спорт В неделя са финалите по футбол в Шумен

В неделя са финалите по футбол в Шумен

0
ДЯЛ
Снимка: Салим Салих

Финалните двубои от футболното първенство в Шуменска област са насрочени за неделя, 13 юни на Градския стадион „Панайот Волов”. Право на участие имат отборите, класирали се на първите две места в Северната и Южната регионална група. В завършилото преди седмица първенство за сезон 2020/2021 г. победители в Северната група са отборите на ФК „Мълния” (Климент) и ФК „Никола Козлево”, а в Южната група – тимовете на ФК „Енев-Дибич” (Шумен) и ФК „Чавдар 1926” (Дивдядово).
Първи двубой в неделя е малкият финал за 3-4 място от 14.30 часа между „Чавдар 1926” (Дивдядово) и „Никола Козлево”.
От 17.30 часа е финалът за определяне на първенеца на Шуменска област между „Енев-Дибич” (Шумен) и „Мълния” (Климент).
След срещите ще е награждаването на отборите, голмайстора и отбора, играл феърплей.
Областният съвет на Българския футболен съюз в Шумен взема необходимите мерки за нормалното протичане на финалните двубои при стриктно спазване на противоепидемичните мерки. Входът за мачовете е свободен и ще е от северната страна на стадиона – от квартал „Тракия”. Стюарди ще насочват любителите на футбола в разрешените сектори.
На снимката: Отборите на „Енев-Дибич” и „Мълния” (Климент) – финалисти за сезон 2020/2021 в Регионалното футболно първенство
Салим Салих
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияМайор Валентин Терзиев е изчезналият пилот на МиГ-29, издирването му продължава
Следваща статияОбявиха нов конкурс за избор на омбудсман на община Шумен

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here