дом Общество Върнаха на прокуратурата делото срещу Стефан, който уби и разчлени приятелката си

Върнаха на прокуратурата делото срещу Стефан, който уби и разчлени приятелката си

0
ДЯЛ

Върнаха на прокуратурата в Шумен делото срещу Стефан Стефанов, който разфасова приятелката си Галя. Стефанов беше осъден от Шуменският окръжен съд на 13 години затвор през август миналата година, след като се призна за виновен.
Припомняме, че държавното обвинение твърдеше, че шуменецът е убил с касапски нож бившата си приятелка, след което я е разчленил с моторна резачка, купена с нейни спестявания. Кървавата сцена се е разиграла в апартамента на 46 – годишния обвиняем Стефан на ул. „Червена стена“ в Шумен. Зверското убийство се е разиграло между 13 и 21 август 2016 година. По трупа имало и 5 прободно-порезни рани.
13-годишната присъда беше обжалвана пред Апелативен съд – Варна и Въззивният съд върна делото на първата инстанция. Като основен мотив за това са посочени пороци в обвинителния акт на Окръжната прокуратура – Шумен, който според решението е вътрешно противоречив, а това съществено ограничава процесуалните права на подсъдимия. След заседание Шуменският окръжен съд върна делото на прокуратурата за отстраняване на процесуалните нарушения. „
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияСтудентска научна конференция „Екология и околна среда“ започва в ШУ
Следваща статияОсигуряват работа на 106 души в областта за 6 месеца по програмите за заетост

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here