дом Наблюдател Върбица минава на воден режим

Върбица минава на воден режим

1
ДЯЛ

Община Върбица минава на воден режим заради неустановени до момента аварии.
Това заяви за 24shumen.com управителят на ВиК – Шумен инж. Красимир Марков.
Водоподаването ще бъде спирано от 12.00 часа до 20.00 часа. През ден ще има наваксване, за да се пълни водоемът до горе, така че и по високите части на Върбица да имат вода.
„Някои населени места са доста неблагоприятни, които са скалисти, където авариите потъват и самото обследване затруднява колегите от ВиК, независимо от апаратурата”, съобщи още инж. Марков.
Според него във водоема има достатъчно вода, за да захрани без проблем населеното място.
Режимът ще остане докато се установят и поправят течовете, които се предполага да има.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияНяма работницииии!… От Ботев, та до днес – песни робски, песни тъжни…
Следваща статияМладежи стягат панаир на тема „Ние сме Шумен” през уикенда

1 коментар

  1. Бодрово, Брод, Бряст, Великан, Воден, Върбица, Голямо Асеново, Горски извор, Димитровград, Длъгнево, Добрич, Долно Белево, Здравец, Златополе, Каснаково, Крепост, Крум, Малко Асеново, Меричлери, Радиево, Райново, Светлина, Скобелево, Сталево, Странско, Черногорово, Ябълково

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here