дом Криминале Възрастен пешеходец е в болница с комоцио след сблъсък на пешеходна пътека

Възрастен пешеходец е в болница с комоцио след сблъсък на пешеходна пътека

0
ДЯЛ

78-годишен пешеходец е пострадал след инцидент на пътя вчера следобед. Катастрофата е станала около 16.25 часа на ул. “Владайско въстание“ в Шумен. Водач на лек автомобил „Ауди“ Q5 с временен регистрационен номер не пропуснал пресичащия по пешеходната пътека от дясно наляво пешеходец и го ударил. След удара 78-годишният мъж е откаран за преглед в МБАЛ – Шумен. Настанен е за лечение с комоцио, без опасност за живота.
Водачът, 18-годишен мъж от Шумен е правоспособен, тестван е за алкохол, наличие не е отчетено. Образувано е досъдебно производство.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияСИДП: 3 440 декара гори са опожарени през 2019 година
Следваща статияВ петък спират водата на Шумен за 48 часа, ремонтират 20 аварии

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here