дом Общество Втора книжарница за православна литература отвори врати в Шумен

Втора книжарница за православна литература отвори врати в Шумен

0
ДЯЛ

Нова книжарница за православна литература „Св. Никола“ вече посреща читателите на духовна литература. Първата, която работи от години до най-голямата църква „Св. Св. Три светители“, също има своя постоянна аудитория.
Вторият магазин се намира на бул.“Цар Освободител“ №106 на мястото на магазин за цветя.
Литературата, която се предлага е изключително от православни издателства в страната, в.ч. Синодалното издателство на БПЦ, както и от Ловчанска Митрополия.
„Монасите от Зографската света обител в Света гора благословиха разпространението и на духовни четива от манастирите“, сподели за 24shumen.com отговорникът на книжарницата Мария Николова. Тя е завършила Шуменския университет, специалност „Теология“.
„Вече има интерес към изданията, които предлагаме. Но не само от вярващи, православни християни“, каза Мария.
От заглавията се интересували и представители от други изповедания.
И двете книжарници са открити, благодарение на бизнесдама от Шумен.
Снимка: Pixabay.com
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияНа 59 сигнала реагираха огнеборците в Шуменско за 17 дни
Следваща статияПродават на търг административната сградата на „Родопа“ в Шумен

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here