дом Общество Високи температури, дъжд и гръмотевици през новата седмица

Високи температури, дъжд и гръмотевици през новата седмица

0
ДЯЛ

Новата седмица ще започне с високи температури за сезона. Днес ще е предимно слънчево, с временни увеличения на облачността. Очакваните температури ще са между 18 и 32 градуса. Възможни са превалявания от дъжд, гръмотевични бури, а на места и градушки. Това сочи средносрочната прогноза на Националния институт по метеорология и хидрология.
Във вторник на места, главно в планинските райони, ще превали и прегърми. В следващите дни до края на седмицата валежите ще се увеличават – отначало в Западна България, след това и в Централна и Източна.
По Черноморието ще бъде предимно слънчево, без валежи. На много места в останалата част от страната отново ще има условия за краткотрайни и интензивни валежи. Ще духа слаб до умерен вятър от изток-югоизток. Максималните температури на въздуха ще са от 23 до 26 градуса. Температурата на морската вода е 21-24 градуса. Вълнението на морето ще е 1-2 бала. Температурите слабо ще се понижат, но ще се запазят по-високи от обичайните.
В планините облачността ще е разкъсана. След обяд на места в масивите от Западна България ще се развива купеста облачност където ще превали и прегърми. Ще духа слаб до умерен вятър от изток-югоизток.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияЗалесиха нови 35 декара гори
Следваща статияРазясняват регламента за защита на личните данни на практическа среща

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here