дом Общество Временни промени в разписанието на влаковете от и за Варна

Временни промени в разписанието на влаковете от и за Варна

0
ДЯЛ

Временни промени в движението на част от влаковете през гара Синдел се въвежда от днес. Това съобщиха от БДЖ.
Причината за промените е преустройство на коловозите и сигнализацията на гара Синдел – разпределителна.
От днес до 6 август пътническият влак от Варна в 14.20 часа ще пристига на гара Провадия в 16.21 часа. Това е с 46 минути по-късно от обичайното му разписание.
Пътниците за влака от Варна в 14.20 часа ще бъдат превозвани до гара Провадия с автобуси. Те ще тръгват от гарата в черноморския град в 14.20 часа.
Пътническият влак от Шумен за Варна в 14.00 часа ще пътува до Провадия нормално. От Провадия до Варна обаче пътниците ще бъдат превозвани с автобуси.
Поради ремонтните дейности се налага и промяна в разписанието на влакове, които пътуват в други железопътни участъци в страната, уточняват от БДЖ. Актуалното разписание на влаковете може да откриете на bdz.bg, на телефонен номер – 02 931 11 11 или от служителите на гишета „Информация“ и билетните каси.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияПик на COVID-19 през септември прогнозира проф. Витанов
Следваща статияОт днес цената на природния газ е 57.60 лева

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here